به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیروان؛ با توجه به نزدیک شدن ماه محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله حسین(ع) از شهروندان گرامي براي برگزاری پرشورتر مراسمات عزاداری و ورود به محرم الحرام، آيين سياه پوش نمودن دارالمصلین شیروان، جهت استقبال از ماه محرم برگزار می شود.
عقیل آریان فرد”مسئول روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیروان” گفت: برای اولین بار در شیروان و بنا به حمایت جعفر بورنگ”شهردار شیروان” از طرح پیشنهادی زکریا شیرمحمّدزاده”کارگردان گروه هنری مراورید و یکی از هنرمندان شیروان”، ستاد آیین سیاه پوش نمودن شهر شیروان برای اولین بار به ریاست حجة الإسلام والمسلین حاج آقای کوثری”امام جمعه شیروان” تشکیل گردید.
آریان فرد به زمان و مکان برگزاری آیین هم اشاره نمود:
زمان: شنبه مورخ سوم آبان ماه 1393؛ ساعت 10صبح
مبدأ: حسينيه اعظم شيروان
مقصد: ميدان انقلاب
اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد جامع
جعفر بورنگ”نایب رییس ستاد آیین سیاه پوش نمودن شهر شیروان و شهردار شیروان” از شهروندان شریف دارالمصلین شیروان خواست: براي برگزاری پرشورتر آيين سياه پوش نمودن سطح شهر که جهت استقبال از ماه محرم برگزار می شود، حضور به هم رسانند.