ساعت:

7:14 ق.ظ

تاریخ:

5 اردیبهشت 1403

شهرداری شیروان

معاون خدمات شهری: سلامت و بهداشت گوشت؛ اولویت و هدف در کشتار دام

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیروان: جلسه بررسی وضعیت کشتارگاه دام شیروان، ساماندهی سلاخان و بهداشت و سلامت فردی اشخاص دست اندرکار در امر کشتار دام، بهداشت محیط کشتارگاه و قصابی ها و خودروهای حمل گوشت و سایر موازین شرعی و قانونی در معاونت خدمات شهری شهرداری شیروان برگزار شد.

 

 

 

حیدر حیدری”معاون خدمات شهری شهرداری شیروان” از دغدغه ارکان مدیریت شهری شیروان در تأمین سلامت و بهداشت گوشت در شهر خبر داد و گفت: تاکنون با همکاری خوب مرکز بهداشت، شبکه دامپزشکی، نمایندگی ولی فقیه و اتاق اصناف، اتحادیه قصابان و سایر مراجع زیربط از هیچ اقدامی در راستای بهداشت فردی دست اندرکاران ذبح، اشخاص حامل گوشت، عرضه گوشت و بهداشت محیط کشتارگاه و قصابی ها و خودروی حمل گوشت، دریغ نورزیده ایم و بر این امور؛ هر دستگاه بنا به وظیفه خود تلاش مستمر روزانه دارد.

 

 

 

گفتنی است: در این جلسه؛ نماینده گان شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت، اتحادیه قصابان، نماینده صنف قصاب و مسئولین واحدهای زیربط شهرداری حضور داشتند و هر یک در راستای وظیفه ارگان خود به طرح مباحث موردلزوم پرداخته و با خرد جمعی و در جهت تحقق اهداف بهداشتی، شرعی و قانونی راهکارها و پیشنهادی لازمه را ارائه و در نتیجه؛ جمع بندی لازم جهت سیر مراحل بعدی صورت پذیرفت.